Verpak je congres in een festivaljasje!

Een congrestival is een combinatie van een formeel, inhoudelijk congres en een vermakelijk festival. Deze speelse variant op het standaard congres wordt steeds populairder. Dat is niet zo verwonderlijk, want zo heb je de mogelijkheid om een complete belevenis voor je gasten te creëren. Je maakt de meeste impact door een inhoudelijke boodschap op een entertainende manier te presenteren. Wil je ook een congrestival organiseren? Bij Congrescentrum Orpheus ben je aan het juiste adres!

Waarom Orpheus?

Congrestival – Creëer een ware belevenis!

Organiseer je een congrestival, dan draait het niet alleen om de sprekers maar ook om de beleving die je voor je bezoekers creëert. Er zijn talloze manieren om dit in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve theatershow waarbij de input van het publiek wordt gebruikt. Keynote speakers afgewisseld door stand-up comedy. Of je maakt er een brainstormfestival van, waarbij je bezoekers in een korte tijd samen creatieve concepten bedenken. Dit alles vanaf een mainstage en diverse andere podia, zodat een heus festivalprogramma en -gevoel ontstaat. Om de belevenis voor jouw gasten helemaal compleet te maken, gieten we de catering uiteraard ook in een festivaljasje!

Organisatie – Tot in de kleinste details

Een ‘gewoon’ congres organiseren vergt al heel wat werk; een congrestival des te meer. Maar als je een congrestival organiseert bij Congrescentrum Orpheus sta je er niet alleen voor. Onze eventprofessionals helpen je om het overzicht te behouden en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Van de planning tot aan de ontvangst en van de techniek tot aan de catering. Wil je bepaalde taken aan ons uitbesteden, dan kan dat ook. Zo zorgen we dat jij straks zelf ook van het congrestival geniet!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.