Culinair genieten in een sfeervolle setting

Lekker eten en drinken, goed gezelschap en enerverende conversaties. Een dinner party is een combinatie van ingrediënten, uniek gemaakt door de host en de gasten. Zelf een diner organiseren kan best stressvol zijn, zeker als het voor een flink aantal gasten is. Gelukkig kun je het ook allemaal aan Congrescentrum Orpheus overlaten! Of het nou in ons restaurant O55 of op het podium van de Hanoszaal is. Samen realiseren we een spectaculair diner dat je gasten nog lang bijblijft.

Waarom Orpheus?

Diner – Van bescheiden tot extravagant

Het maakt niet uit of je de voorkeur geeft aan een buffet, een walking dinner of een extravagant viergangendiner. Onze chef-kok denkt graag met je mee over een passende invulling van jouw diner. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met jouw wensen en budget, maar ook met jouw doelgroep. Organiseer je een diner met een speciaal thema, zoals een kerstdiner of BBQ? We halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat zowel de catering als de aankleding perfect passend zijn. Zelfs diner entertainment kan geregeld worden! Als kers op de taart zorgt ons bedieningsteam voor een uitermate gastvrije ambiance. Het ontbreekt je gasten aan helemaal niets!

Kwaliteit – Duurzaam en verantwoord

Verantwoord koken is in onze restaurantkeuken een logisch gegeven. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, die geleverd worden door zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers. Ook werkt onze keukenbrigade graag met seizoensproducten en typisch Veluwse streekproducten. Zo zetten we met elk diner de meest bijzondere en smaakvolle gerechten op tafel!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.