Ultiem genieten van authentieke BBQ gerechten

Je bent van plan om een diner te organiseren, maar je wilt er iets origineels van maken? Waarom niet een zomerse BBQ organiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Congrescentrum Orpheus! En het opruimen achteraf? Dat doen wij allemaal voor je.

 

BBQ – Geheel naar jouw wensen

Onze chef-kok denkt graag met je mee over de invulling van jouw BBQ dinner. Wat dacht je van een typisch Amerikaanse BBQ, met pulled pork, gegrilde kip, ribs, burgers, cornbread, corn on the cob en coleslaw? Daar loopt het water je toch van in de mond? Je kunt er ook een heel andere draai aan geven. Wil je bijvoorbeeld (ook) vegetarische BBQ-gerechten serveren? Of heb je andere specifieke wensen? Bij Congrescentrum Orpheus is alles mogelijk! Vertel ons wat je wilt en wij realiseren het voor je. Uiteraard wordt al het eten vergezeld door heerlijke drankjes.

Locatie – Sfeervol genieten

Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn is een geweldige locatie voor het hosten van jouw ultieme BBQ dinner. We hebben schitterende, ruimtelijke zalen die omgebouwd kunnen worden tot feestelijke dinerzalen en geheel naar wens aangekleed kunnen worden. Indien gewenst kan er ook entertainment verzorgd worden voor tijdens of na je BBQ dinner. Zo realiseren we samen een event waar je gasten het nog lang over zullen hebben!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.