Een feestelijke afsluiting van het jaar

De maand december is ook voor ons een van de mooiste periodes van het jaar. We realiseren in deze feestelijke tijd vele uiteenlopende zakelijke evenementen. Organiseer jij dit jaar een kerstdiner voor relaties of collega’s? Dan is Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn dé perfecte locatie!

 

Kerstdiner in Apeldoorn – Geheel naar jouw wensen

Onze chef-kok verzorgt met alle liefde een geweldig kerstdiner voor jou en je gezelschap. Daarbij zorgen we ervoor dat het menu in alle opzichten aansluit op jouw specifieke wensen en budget. Vertel ons wat je in gedachten hebt, en onze eigen restaurantkeuken maakt het waar. Maar ook als je zelf nog geen idee hebt over wat je op tafel wil laten zetten kun je bij ons terecht. Onze chef-kok zit vol creatieve ideeën! We denken graag met je mee over hoe we jouw kerstdiner voor iedereen tot een onvergetelijke belevenis kunnen maken.

Aankleding – Sfeervolle verlichting en versiering

Ook de aankleding van de ruimtes laat niets te wensen over. Wij zorgen dat elk kerstdiner wordt overgoten met de magie van kerst! Onze foyers zijn schitterend versierd met lichtjes, kerstbomen en -ballen. En als je specifieke wensen hebt voor jullie dinerruimte, horen we dit graag. Zo genieten jullie van het meest sfeervolle kerstdiner ooit!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.