Bij Orpheus is je evenement altijd in goede handen

Wil je goed uitpakken en een groot evenement organiseren? Of hou je het liever klein en bescheiden? Het maakt voor ons niet uit. Want wat je ook voor ogen hebt, wij maken het waar. Perfect georganiseerd, zonder zorgen. Dat is de magie van Congrescentrum Orpheus.

Waarom Orpheus?

Event – Tot in de puntjes georganiseerd

Er komt veel kijken bij het organiseren van een evenement. Maar als je kiest voor Congrescentrum Orpheus dan kun je werkelijk alles uitbesteden. Orpheus is namelijk een one-stop-shop: van catering tot entertainment en van techniek tot drukwerk, ons team regelt het allemaal voor je! Evenementen organiseren is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Met zorgvuldig geselecteerde partners en professionele eventmanagers ben je verzekerd van een evenement dat tot in de puntjes georganiseerd is. Bij ons hoeven jij en je gasten niets anders te doen dan genieten van de dag!

Ruimte – Voor kleine en grote evenementen

De afgelopen jaren heeft Congrescentrum Orpheus zich bewezen als specialist in het organiseren van alle soorten evenementen in Nederland. Met drie theaterzalen, zes foyers en acht subzalen kun je bij ons voor elk klein of groot evenement terecht. Er is een gemeentelijke parkeergarage direct naast ons pand, wij faciliteren de beste techniek en onze eigen keuken voorziet in de catering. Wij beschikken over alle faciliteiten om van elk evenement een groot succes te maken.

“…met één woord: KWALITEIT.”

– Annette van den Hout (Meetbaar Beter)

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.