Voor een party met de ultieme wow-factor!

Een feest vereist niet alleen een geschikte locatie, maar ook geweldig entertainment, state of the art techniek, spectaculaire aankleding en overheerlijk eten en drinken. Echt alles moet kloppen! En daarvoor ben je bij Orpheus aan het juiste adres. Met de allure van een theater en de passie en kennis van het Orpheus team ben je verzekerd van een spetterend feest. Samen zorgen we voor die wow-factor!

Waarom Orpheus?

Mogelijkheden – Alles op één locatie

Congrescentrum Orpheus maakt het waar in alle opzichten: schitterende zalen, ultramoderne techniek en een gastvrije service. Vanaf de eerste rondleiding totdat het laatste licht is gedoofd. Onze drie theaterzalen en zes foyers bieden eindeloos veel mogelijkheden voor je feest. Wat dacht je van het programma plenair aftrappen met een toespraak of verrassingsact in de Hanoszaal. Vervolgens een waanzinnige party in onze Rabobankzaal, die we hebben omgetoverd tot een feestzaal met een dansvloer voor 1.000 personen. Daarnaast nog een kleinere feestzaal ingericht als loungeruimte, bruine kroeg of karaoke bar? Hartstikke leuk, dit kan perfect in onze Altioszaal. En heb je een speciaal thema? Onze ruimtes zijn naar eigen smaak in te richten en ook de catering en het entertainment stemmen we er op af.

"Samen hebben we het evenement naar een hoger niveau getild"

Stichting Apeldoorn Business Awards over hun feest

Werkwijze – Een feest organiseren doe je samen

Wij houden van korte lijnen, zodat we efficiënt kunnen schakelen. Daarom werk je samen met een vaste eventprofessional en eventmanager, die ruime ervaring hebben met (bedrijfs)feesten organiseren. Eerst inventariseren zij jouw doelstellingen, ambities en wensen. Daarna denken zij, uiteraard samen met jou, kritisch na over de perfecte invulling van jouw feest. Denk hierbij aan:

Kortom, geen detail zien ze over het hoofd. Want alleen als alles tot in de puntjes is uitgewerkt, creëren we een onvergetelijk feest! Voor je gasten, maar ook voor jou. Met minder neemt ons team geen genoegen.

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET EEN 8,8

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER