Voor een party met de ultieme wow-factor!

Een feest vereist niet alleen een geschikte locatie, maar ook het juiste licht en geluid, de juiste aankleding, en lekker eten en drinken. Daarvoor ben je bij Orpheus aan het juiste adres. Met de allure van een theater en de passie en kennis van het Orpheus team ben je verzekerd van een spetterend feest!

Waarom Orpheus?

Mogelijkheden – Alles op één locatie

Congrescentrum Orpheus maakt het waar in alle opzichten: schitterende zalen, ultramoderne techniek en een gastvrije service. Vanaf de eerste rondleiding totdat het laatste licht is gedoofd. Onze drie theaterzalen en foyers bieden eindeloos veel mogelijkheden voor je feest. Zo kan onze Rabobankzaal worden omgetoverd tot een feestzaal met een dansvloer voor 1.000 personen. Daarnaast nog een kleinere feestzaal ingericht als loungeruimte, bruine kroeg of karaoke bar? Hartstikke leuk, dit kan perfect in onze Altioszaal.

"Samen hebben we het evenement naar een hoger niveau getild"

Stichting Apeldoorn Business Awards over hun feest

Werkwijze – Een feest organiseren doe je samen

Je vaste aanspreekpunt bij Orpheus is jouw Eventmanager, die ruime ervaring heeft met (bedrijfs)feesten organiseren. Met jouw Eventmanager overleg je over de invulling van het feest. Samen denken jullie na over:

Kortom, we denken aan elk klein detail. Op die manier organiseren we een onvergetelijk feest!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF WENDY OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.