Online event

Bij het organiseren van een online event komt veel kijken! Technisch moet het staan als een huis, een pakkend inhoudelijk programma is een must én het oog van de kijker wil ook wat … dus alleen met een sfeervolle setting neem je genoegen! Vertel ons jouw wensen en doelstellingen en dan gaan we samen aan de slag. Ervaar de kracht van aandacht!

Waarom Orpheus?

Online Events bij Congrescentrum Orpheus

AV partner

Onze professionele techniekpartner staat garant voor topkwaliteit! Ook op gebied van online events. Of het nu gaat om een webinar, een online congres of een online award-uitreiking. Zij inventariseren jouw wensen en doelstellingen, geven je deskundig advies en vertalen dit alles naar een maatwerk techniekpakket.

Geschikte ruimte

Voordeel van een groot pand met een enorme diversiteit aan zalen? Er is altijd een ruimte die past bij jouw event en boodschap. We nemen je even mee in de mogelijkheden.

Theaterzalen

Alleen al in onze theaterzalen zijn verschillende opstellingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

Foyers

Geef jij de voorkeur aan een online event in het daglicht? Ook dat kan in Orpheus! Onze Bijvoet & Holt Foyer, Nieuwe Foyer, Café O55 en RestaurantO55 zijn inspirerende ruimtes.

Subzalen

En heb je meerdere zalen nodig vanwege het streamen van online subsessies? Dan bieden onze multifunctionele zalen jou uitkomst.

Meer inspiratie?

 

“De ondersteuning qua licht, randfaciliteiten en de crewcatering waren prima geregeld. Dank en complimenten voor de flexibiliteit en het snel schakelen van het salesteam en de technici.”

– Stephan Bredewold (Eventa B.V.)

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.