Deel je kennis en ervaring op de meest inspirerende locatie!

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw workshop? Maak kennis met Orpheus! Ons congrescentrum biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het organiseren van kleine tot grote workshops. Ontdek onze centraal gelegen locatie op de prachtige Gelderse Veluwe.

Waarom Orpheus?

Faciliteiten – Alles binnen handbereik

Naast Congrescentrum Orpheus ligt een gemeentelijke parkeergarage (met 420 plaatsen) waar jouw gasten kunnen parkeren. Maar ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed bereikbaar! Daarnaast laten de faciliteiten in ons theater niets te wensen over. Zo hebben we bijvoorbeeld alle techniek en presentatiematerialen in huis die je nodig hebt. Wil je de deelnemers van je workshop voorzien van koffie en thee of een uitgebreide lunch? Geen probleem. Onze eigen keuken regelt het met alle liefde voor je!

"Goede locatie, heerlijke catering en vriendelijk personeel."

Helderecht Advocaten

Ruimte – Ook voor grootschalige workshops!

Orpheus is een van de weinige locaties voor workshops in Nederland waar je met meer dan 1.000 gasten zowel plenair als in subsessies terecht kunt. Vanuit de plenaire ruimte of de foyer verwijzen wij de deelnemers door naar een workshop of kennissessie in een kleinere ruimte. Onze foyers beschikken tevens over digitale informatieschermen zodat men in één oogopslag kan zien waar welke sessie plaatsvindt. Dankzij deze faciliteiten is Orpheus dus ook bijzonder geschikt voor grotere workshops en evenementen met een afwisselend en vol dagprogramma.

 

 

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

 

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.