De sfeervolle theaterzalen en eindeloze mogelijkheden van Orpheus in Apeldoorn maakten deze locatie al tot hét congrescentrum centraal in Nederland. Maar ondanks het ruime en flexibele pand komt het voor dat Orpheus een event niet of niet geheel kan faciliteren. De tegenovergelegen, schitterende Grote Kerk biedt dan uitkomst. Orpheus en de Grote Kerk slaan de handen nu ineen om grote zakelijke events en congressen te hosten.

Uniek is het zeker als je in de ochtend aanwezig bent bij de plenaire opening in een sfeervolle theaterzaal, om vervolgens naar een keynote spreker in de overweldigende Grote Kerk te luisteren met aansluitend een netwerkborrel in de kerk en bijvoorbeeld een diner in Orpheus. Mirjam Barendregt, directeur Orpheus:

“Onze samenwerking met de Grote Kerk geeft ons in een klap meer ruimte en mogelijkheden. We kunnen onze opdrachtgevers totaal verschillende sferen bieden en zo hun bezoekers nog meer verrassen. De lokale samenwerking met culturele partners is waardevol. Samen bereik je meer en maken we van Apeldoorn een aantrekkelijke, ondernemende en culturele stad. Niet alleen om te wonen en te werken, maar in dit geval ook om als organisatie naartoe te trekken van buitenaf.”

Arjen Sietsma, bestuurslid van de Grote Kerk:

“ In onze Grote Kerk is veel mogelijk, bijeenkomsten tot 1250 mensen. Om dat ook bekend te maken en tot in de puntjes te faciliteren, heb je een professionele organisatie nodig. Orpheus ontzorgt ons daarin en de opdrachtgevers hebben een contact, de eventprofessionals van Orpheus. Voor ons betekent deze samenwerking ook inkomsten voor de instandhouding van deze prachtige kerk, zodat nog generaties mensen het erfgoed kunnen bezoeken en bewonderen”.

Tot in de kleinste details

De eventprofessionals van Orpheus zorgen dat een event niet alleen om de juiste locatie draait. Met verrassende ideeën, smaakvolle catering en state of the art techniek zorgen zij voor een event op maat. Samen met technisch partner Nieuwenhuis zorgen zij voor persoonlijke aandacht en een event dat tot in de kleinste details klopt. In Orpheus en in de Grote Kerk.

Meer informatie over de mogelijkheden van Congrescentrum Orpheus en de Grote Kerk is te vinden op deze pagina.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.