Voor live theatervoorstellingen, concerten en congressen moet Orpheus – en het publiek – nog even geduld hebben, maar wie denkt dat er bij Orpheus niets gebeurt heeft het mis. Van inspirerende online congressen tot een heuse LAN-Party in het kader van #YOUNG055 en van stembureau tot examenlocatie voor Aventus. Er blijkt ook nu heel veel te kunnen in Orpheus.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Dat doorgaan in onze cultuur zit, dat blijkt wel! Ik ben trots op team Orpheus dat we blijven kijken naar wat wél kan en dat daar prachtige samenwerkingen uit ontstaan”. Barendregt doelt daarmee op de samenwerking met Altios voor de LAN-Party en Aventus. Vanwege de coronamaatregelen wijken zij voor de examens tot eind van het schooljaar uit naar Orpheus. Henry Steenbergen, Aventus: “Het is rustig en stil in het gebouw en de dienstverlening van de medewerkers van Orpheus is uiterst plezierig, we zijn erg blij dat we bij hen terecht kunnen”.  Barendregt: “Ik weet zeker dat we deze, en overigens ook vele andere, bijzondere samenwerkingen ook na Corona behouden en uitbouwen. Wat dat betreft biedt deze crisis ook nieuwe kansen en samenwerkingen”.

Terwijl de studenten zwoegen op hun examens wordt ondertussen een heuse televisiestudio opgebouwd in de Rabobankzaal. Het volgende online event dat Orpheus faciliteert.

Danielle Voskamp-Woudenberg, eventprofessional bij Orpheus, kan niet wachten tot de grote live evenementen, maar ziet in online- en hybride events zeker een toekomst: “Voor de digitale bezoekers scheelt een online event reistijd- en kosten. Voor de organisator betekent het hoge kijkcijfers. Dus ook als we weer live mogen blijft dit bestaan. Zeker met de eindeloze mogelijkheden voor hybride events. Waarom zou je als organisator genoegen nemen met een volle zaal als er daarnaast nog veel meer mensen online mee kunnen kijken!”.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.