Wat maakt deze eventlocatie zo bijzonder?

Congrescentrum Orpheus is opnieuw uitgeroepen als STER-locatie voor het jaar 2023 door MeetingReview. Deze erkenning wordt toegekend aan locaties met een gemiddelde jaarscore van boven de 8. Orpheus weet deze prestigieuze titel al vele jaren te behouden, en het gemiddelde blijft zelfs jaar na jaar licht stijgen. Op het moment van schrijven scoort Orpheus zelfs een 9! Wat maakt deze locatie zo bijzonder dat steeds meer opdrachtgevers worden aangeraden om hun evenement bij Congrescentrum Orpheus te organiseren?

Allereerst staat Orpheus bekend om zijn uitmuntende service. De slogan ‘de kracht van aandacht’ is geen loze kreet, maar een filosofie die diepgeworteld is in de organisatie. Opdrachtgevers worden niet alleen volledig ontzorgd, maar kunnen ook rekenen op actieve ondersteuning en advies. Het toegewijde personeel staat garant voor een vlekkeloos verloop van elk evenement, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Dit resulteert in een ervaring die zowel bezoekers als opdrachtgevers langdurig positief bij zal blijven.

Daarnaast biedt Congrescentrum Orpheus state-of-the-art faciliteiten en technologie├źn die voldoen aan de hoogste standaarden. Ook kunnen de flexibel in te zetten ruimtes moeiteloos worden omgebouwd naar de specifieke behoeften van een evenement. Of het nu gaat om conferenties, vergaderingen, beurzen of feesten. Deze flexibiliteit wordt veelal geprezen door opdrachtgevers en noemen ze vaak als hoofdredenen om terug te keren.

Bovendien is de locatie in Apeldoorn uitstekend bereikbaar vanuit heel Nederland, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dit zorgt ervoor dat bezoekers nooit lang onderweg zijn.

Erkende STER-locatie

Als erkende STER-locatie blijft Congrescentrum Orpheus zijn reputatie waarmaken, waardoor steeds meer opdrachtgevers de weg naar deze schitterende eventlocatie weten te vinden. Wil je het zelf ervaren? Plan dan een locatiebezoek in!

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.