Unieke live ontmoetingen verzorgen: daar doen we het allemaal voor. En eindelijk mogen we ook weer op volle kracht van start! Onze zalen zitten weer vol en dat is een geweldig gezicht. Wat hebben we van de afgelopen periode geleerd? En welke nieuwe dingen kun je bij ons verwachten als je een meeting of event organiseert?

Nieuw(s)

We zijn weer op volle kracht als congrescentrum, maar ook binnen ons team. Sinds begin september 2021 hebben we er namelijk een nieuwe eventprofessional bij: Marieke. Misschien heb je haar inmiddels al gezien of gesproken! Als twaalfjarig meisje stond zij al bij ons op de planken tijdens een voorstelling van de Apeldoornse Sinterklaas Kommissie. Marieke: “Daarna volgden er tal van audities voor theater-, zang- en dansscholen. Helaas was mijn talent te gemiddeld”, lacht ze. “Later verloor ik mijn hart aan de hospitality branche en de eventwereld en heb inmiddels heel wat meters gemaakt op dit terrein. Nu dus bij Orpheus, terug naar waar de droom begon, maar dan backstage.”

Ook heeft ons restaurant O55 enige tijd geleden een metamorfose gekregen! Niet alleen het interieur is anders – met veel warme geeltinten, donker hout en groene accenten – je kunt hier nu ook een bijzonder event organiseren vanwege het nieuwe podium. Voor die vette live- of stand-up act tijdens jullie lunch bijvoorbeeld. En het podium is natuurlijk ook voor jou tijdens een inspirerende kennissessie, interactieve workshop of netwerkevent bij O55. Onze eventprofessionals praten je graag bij over alle nieuwe mogelijkheden.

Hybride events

De afgelopen twee jaar waren voor iedereen een uitdaging, ook voor ons. Maar het heeft ons ook een hele hoop gebracht. Door de continu veranderende maatregelen moesten we altijd scherp en flexibel blijven en allerlei verschillende scenario’s uitdenken voor ieder evenement. Een interessante uitdaging die voor veel energie zorgde en waar we veel van hebben geleerd. En omdat wij denken dat hybride events nog lang geen verleden tijd zijn, blijven we ook nu met je meedenken over hoe we jouw evenement het beste vorm kunnen geven. Eventprofessional Danielle: “Hybride kan juist nu een geweldige upgrade van je event zijn om nog veel meer mensen te bereiken en waardevolle content te verzamelen om op een later moment te delen. Door de samenwerking met onze professionele partner Nieuwenhuis Audiovisueel zorgen we voor het hoogste kwaliteitsniveau en hoef je je over de techniek geen zorgen te maken.”

We hebben veel geleerd, maar in de kern zijn we hetzelfde gebleven: we geloven in de kracht van aandacht. Bij ons krijg je niet even snel een standaard voorstel maar onze eventprofessionals spreken altijd met je af om samen in kaart te brengen wat het doel is van je event, wie de doelgroep is en welk gevoel het evenement je gasten moet geven. Bij welke evenementenlocatie kun je zowel dineren op het podium en daarna hetzelfde podium laten verdwijnen zodat er een vlakke vloer ontstaat voor een goed feest? Bij ons kan het, en net even anders dan normaal!

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.