1250 zitplaatsen

Op een unieke plek

Imposante locatie

20 meter hoge gewelven

Multi-functioneel

Van keynote tot muzikale afsluiting met netwerkborrel

1500 m2 vloeroppervlak

Alle ruimte voor jouw event

Een unieke congreslocatie in neorenaissancestijl

Recht tegenover Orpheus, op nog geen 100 meter, ligt de prachtige Grote Kerk van Apeldoorn. Met deze sfeervolle en historische locatie heeft Congrescentrum Orpheus de handen ineengeslagen om nóg meer ruimte en nog een unieke locatie te kunnen bieden.

De Grote Kerk van Apeldoorn heeft historische banden met Paleis Het Loo en heeft een zichtbaar rijk, koninklijk verleden. De kerk is gebouwd in neorenaissance stijl en doet haar naam eer aan met een lengte van 50 meter, een breedte van ongeveer 30 meter en een grootste hoogte van het interieur van eveneens 20 meter. De toren is maar liefst 62 meter hoog en er zijn 1250 zitplaatsen. De kerk is zeer geschikt voor grote ontvangsten, netwerkborrels en keynote sprekers. In de samenwerking met Congrescentrum Orpheus een unieke combinatie waar echt alles mogelijk is.

Hoe speciaal is het als je in de ochtend aanwezig bent bij de plenaire opening in een sfeervolle theaterzaal, om vervolgens naar een keynote presentatie in de overweldigende Grote Kerk te luisteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze event professionals!

Telefonisch contact Mail ons

Jouw event in de Grote Kerk?

Neem contact met ons op

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET EEN 8,8

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER