8 zalen

met 15 tot 160 zitplaatsen

Flexibel

zelf in te richten ruimtes

100% sfeer

warme kleuren, hout & daglicht

2 intieme foyers

naast de zalen gelegen

Congrescentrum Orpheus staat bekend als een zeer diverse locatie met grenzeloze potentie. En dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Naast drie grote theaterzalen biedt Congrescentrum Orpheus ook meerdere multifunctionele zalen. Deze kunnen worden ingericht voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

Bekijk onze digitale rondleiding

Waarom kiezen voor de multifunctionele zalen van Orpheus?

Zalen – Multifunctioneel in alle opzichten

Een verhoogd toneel of juist een vlakke vloer. Een tribune of stoelen in klassieke theaterrijen. Een restaurant op het toneel of een informele cafésetting in de foyer. Onze multifunctionele zalen en foyers bieden alle denkbare indelingsmogelijkheden. Zo creëren we in een handomdraai de ideale setting voor jouw event.

Een kort overzicht van onze multifunctionele zalen:

Representatief – Voor elke gelegenheid

Onze multifunctionele zalen zijn stuk voor stuk aangename ruimtes voor bijvoorbeeld workshops, presentaties, cursussen, vergaderingen of brainstormsessies. Sfeervol en kleurig ingericht, en de zon schijnt gewoon naar binnen. Ideaal als je bijvoorbeeld een symposium met simultaanworkshoprondes organiseert. De zalen beschikken over een eigen opgang en foyer. Dit maakt het mogelijk om (indien dit gewenst is uiteraard) een besloten en intiem karakter voor de ontvangst te creëren.

“Diversiteit in grootte en uitstraling met eindeloze mogelijkheden.”

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.