3 standen

klassiek, tribune & vlakke vloer

state of the art techniek

alles kan!

100% comfort

royale stoelen & perfecte zichtlijnen

1 ruime foyer

direct naast de zaal gelegen

Unieke 3-standenzaal: geschikt voor elk evenement

Met haar zachte, rode pluchen stoelen oogt de Rabobank als een klassieke theaterzaal. Maar de theatertechniek is honderd procent van deze tijd. Of het nu gaat om een luxe diner voor 350 gasten of een spetterend bedrijfsfeest voor 1.000 personen, in de Rabobankzaal van Orpheus is het allemaal mogelijk!

Plattegrond Technisch overzicht

Rondleiding door de Rabobankzaal

Waarom kiezen voor de Rabobankzaal?

Mogelijkheden – Een flexibele vloer

Met haar flexibele vloer biedt de Rabobankzaal van Orpheus eindeloos veel mogelijkheden voor een exclusief zakelijk event. Omdat de vloer in drie verschillende standen kan worden gezet, kan deze schitterende evenementenzaal volledig aan je wensen worden aangepast. Zo kunnen we de zaal transformeren tot een meer intieme ruimte, met tribune en zonder verhoogd podium. Maar we kunnen er ook een vlakkevloerzaal van maken. De vloeroppervlakte van het toneel bedraagt 20 x 15 = 300 m2. De vloeroppervlakte van de zaal kan aangepast worden van 5 x 10 = 50 m2 tot 12 x 15 = 180 m2. Ideaal voor chique diners (350 dinerplaatsen) of grootse feesten die doorgaan tot in de kleine uurtjes.

“Vanwege de 3 mogelijke standen geschikt voor elk evenement en elk bezoekersaantal.”

Ja, ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van de Rabobankzaal!

De Rabobankzaal is een typische theaterzaal met comfortabele rode pluchen stoelen en perfecte theatertechniek. Deze zaal biedt volop mogelijkheden voor conferenties en congressen vanaf 200 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het organiseren van een evenement in deze theaterzaal. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.