3.300 m2

Ruimte voor max 2.500 personen

Flexibel

Complete personalisering van de locatie mogelijk

Duurzaam

Hergebruik van materialen en energiebesparende oplossingen

Centraal gelegen

Apeldoorn ligt letterlijk in het hart van Nederland

Orpheus geeft je event de ruimte!

De locatie maakt of breekt je event. Vanzelfsprekend stel je de hoogste eisen aan de locatie waar je jouw event organiseert. Congrescentrum Orpheus kan niet alleen aan al die eisen voldoen, we overtreffen zelfs je verwachtingen!

Waarom Orpheus?

Onze zalen – Altijd passende ruimte

Congrescentrum Orpheus telt drie theaterzalen, zes foyers en acht multifunctionele zalen. In totaal is er ruimte voor maar liefst 2.500 personen. Doordat onze zalen eenvoudig in grootte en opstelling gewijzigd kunnen worden, profiteer je van een ongekende flexibiliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos – ook op het gebied van techniek, sfeer en aankleding!

1.286
zitplaatsen
250
dinerplaatsen
240
podiumplaatsen

Hanoszaal

Als grootste zaal van Congrescentrum Orpheus staat de Hanoszaal bekend om haar fenomenale akoestiek. Architect Herman Hertzberger creëerde perfecte zichtlijnen en voorzag de zaal van luxe koningsblauwe stoelen. Ook het podium is gerust vorstelijk te noemen; het is een van de grootste podia in Nederland. Laat je overtuigen door indrukwekkende foto’s of kom langs voor een rondleiding!

Met maar liefst 1.286 zitplaatsen is onze grootste zaal zeer geschikt voor conferenties en congressen vanaf 500 personen. Deze moderne zaal is in bezit van een uitstekende licht- en geluidstechniek.

690
zitplaatsen
350
dinerplaatsen
1.000
staplaatsen

Rabobankzaal

Met haar zachte, rode pluchen stoelen oogt de Rabobank als een klassieke theaterzaal. Maar de theatertechniek is honderd procent van deze tijd. Of het nu gaat om een luxe diner voor 350 gasten of een spetterend bedrijfsfeest voor 1.000 personen, in de Rabobankzaal van Orpheus is het allemaal mogelijk!

242
zitplaatsen
200
dinerplaatsen
400
staplaatsen

Altioszaal

De Altioszaal is de nieuwste zaal van Orpheus. Deze prachtig vormgegeven zaal is voorzien van moderne faciliteiten en flexibel in te delen voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Multifunctioneel en warm. Maak kennis met deze zeer gewilde ruimte voor gezelschappen van 50 tot 250 gasten.

Multifunctionele zalen

Congrescentrum Orpheus staat bekend als een zeer diverse locatie met grenzeloze potentie. En dat merk je direct als je bij ons binnenloopt. Naast drie grote theaterzalen biedt Congrescentrum Orpheus ook meerdere multifunctionele zalen. Deze kunnen worden ingericht voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

Foyers

Foyer is een Frans leenwoord dat verwijst naar thuis, haard en warmte. En dat is ook precies wat de foyers van Congrescentrum Orpheus uitstralen. Modern, licht en kleurrijk ingericht, en met een flexibele opstelling. Je kunt er een receptie houden of een informele lunch organiseren, maar ook een vakbeurs of groot feest met een rockband behoren tot de mogelijkheden. Alles kan in onze ruime foyers!

  • Nieuwe Foyer
  • CaféO55
  • Bijvoet & Holt Foyer
  • Zadkine Foyer
  • Tapijt Foyer
  • VIP Foyer
1250 zitplaatsen
1500 m2

Grote Kerk

Recht tegenover Orpheus, op nog geen 100 meter, ligt de prachtige Grote Kerk van Apeldoorn. Met deze sfeervolle en historische locatie heeft Congrescentrum Orpheus de handen ineengeslagen om nóg meer ruimte en nog een unieke locatie te kunnen bieden.

De Grote Kerk van Apeldoorn heeft historische banden met Paleis Het Loo en heeft een zichtbaar rijk, koninklijk verleden. De kerk is gebouwd in neorenaissance stijl en doet haar naam eer aan met een lengte van 50 meter, een breedte van ongeveer 30 meter en een grootste hoogte van het interieur van eveneens 20 meter. De toren is maar liefst 62 meter hoog en er zijn 1250 zitplaatsen. De kerk is zeer geschikt voor grote ontvangsten, netwerkborrels en keynote sprekers. In de samenwerking met Congrescentrum Orpheus een unieke combinatie waar echt alles mogelijk is.

Hoe speciaal is het als je in de ochtend aanwezig bent bij de plenaire opening in een sfeervolle theaterzaal, om vervolgens naar een keynote presentatie in de overweldigende Grote Kerk te luisteren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze event professionals!

OPDRACHTGEVERS BEOORDELEN ORPHEUS MET

OP MEETINGREVIEW

BEL DANIELLE OF MARIEKE OP 055-5270330
OF E-MAIL VIA HET CONTACTFORMULIER

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Footer – Nieuwsbrief form

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.